Neringa Lukševičiūtė kuria urbanistinės modernios klasikos namus aktyviam miesto žmogui

„Nacionalinis interjero konkursas“ jau spėjo tapti vienu laukiamiausių kasmetinių interjero dizainerių renginių. Šiemet „Hanner“ inicijuotame konkurse tarpusavyje varžosi 16 kūrėjų.

Pristatome interjero dizainerius.

Dizainerė Neringa Lukševičiūtė kuria interjero viziją „Renesanso“, 50,07 kv. metrų butui.

Neringa yra konkurso senbuvė. Dizainerei netrūksta avantiūrizmo ir optimizmo. Ruošiantis šių metų konkursui Neringai gimė ne tik idėjos interjerui, bet ir atžala.

Idėja: Tai urbanistinės modernios klasikos namai aktyviam miesto žmogui. Projekto idėją padiktavo betono sienos ir dideli grafito spalvos langai: išorinę kvartalo stilistiką dizainerė perkėlė į vidų. Kaip pati sako, norėjosi esamą kvartalo ir buto stilių sušildyti, suteikti ilgaamžiškumo ir prabangos panaudojant klasikos elementus. Taip pat butą pritaikyti kuo platesniam žmonių ratui. Svarbiausi akcentai: Daugiausia dėmesio skirta patogiam išplanavimui ir platesniam visuomenės ratui priimtinų spalvinių derinių bei stiliaus sukūrimui.

Iššūkiai, su kuriais teko susidurti: Sunkiausia – apsispręsti ir susitarti su savimi, nepasimesti tarp daugybės idėjų. Dideliu iššūkiu tapo ir įrengimui skirtas biudžetas – reikėjo pasukti galvą, kur nurėžti, kur pridėti, kad nenukentėtų norimas vaizdas.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujiena/kvadratinis-metras/interjeras/nacionalinio-interjero-konkurso-2020-dalyviai-dizainere-neringa-luks-evic-iu-te-975-1388138?copied

Informuojame, jog šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Daugiau apie slapukus skaitykite čia. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.