Ana Drutel kuriamame interjere patogus išplanavimas ir maksimalus funkcionalumas

„Nacionalinis interjero konkursas“ jau spėjo tapti vienu laukiamiausių kasmetinių interjero dizainerių renginių. Šiemet „Hanner“ inicijuotame konkurse tarpusavyje varžosi 16 kūrėjų.

Pristatome interjero dizainerius.

Dizainerė Ana Drutel kuria interjerą projekto „Renesanso“ 39,41 kv. metrų butui.

Šiame „Nacionalinio interjero konkurse“ Ana dalyvauja pirmą kartą. Keturių vaikų mama sako, kad gali profesionaliai konsultuoti ir interjero, ir tvarkos palaikymo namuose klausimais. Dirbdama sukuria tokį ryšį, kad tapo dviejų klientų vaikų krikšto mama. Išskirtinį dėmesį interjere tiekia šviestuvams.

Idėja: Kadangi butas senamiestyje, judrioje vietoje, tikslas – parinkti ramias spalvas naudoti daugiau natūralių medžiagų, gamtos motyvų. Įsivaizduojami užsakovai – jauna pora, vertinanti galimybę iki darbo ar laisvalaikio pramogų nueiti pėsčiomis. Namai jai skirti atsipalaiduoti ir kuo mažiau laiko skirti buities organizavimui. Siekis – mažiau daiktų, neutrali aplinka, išraiškingi dekoro sprendimai ir laisvė eksperimentuoti. Svarbiausi akcentai: Patogus išplanavimas bei maksimalus funkcionalumas. Pagrindiniai prioritetai – sukurti interjerą, kuriame galima atsipalaiduoti, lengva spręsti buities problemas, galima turėti patogias erdves miegui, darbui, jaukiems vakarams dviese ir vandens procedūroms. Iššūkiai, su kuriais teko susidurti: Daug laiko atėmė pats išplanavimas ir funkcinių zonų paskirstymas, daug laiko teko skirti praktiškų ir išraiškingų medžiagų parinkimui. Galvą teko pasukti ir dėl baldų – vienoje buto pusėje lubų aukštis siekia 4 metrus, kitoje – vos metrą, todėl buvo svarbu kokybiškai išnaudoti kiekvieną naudingo ploto milimetrą.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujiena/kvadratinis-metras/interjeras/nacionalinio-interjero-konkurso-2020-dalyviai-dizainere-ana-drutel-975-1388144?copied

Informuojame, jog šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Daugiau apie slapukus skaitykite čia. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.