2021 metais „Hanner“ į NT projektus investuos 90 mln. eurų

Nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovė „Hanner“ 2021 metais Lietuvoje ir užsienyje suplanavo 90,3 mln. Eur dydžio investicijas. Didesnę investicijų dalį bendrovė skirs būsto segmentui, taip pat investuos užsienio šalyje, skelbia „Verslo žinios“.

Lietuvoje „Hanner“ planuoja investuoti 60,3 mln. eur. Tai 15 proc. daugiau nei 2020-siais., kai buvo investuota kiek daugiau nei 52,2 mln. eur.

Į gyvenamojo NT plėtrą planuojama investuoti 48,3 mln. eurų. „Hanner“ sostinėje per 2021 metus planuoja pasiūlyti 741 butą bei bendro gyvenimo būstą.

Daugiausia būstų ketinama pasiūlyti sostinės Verkių mikrorajone plėtojamuose projektuose „Verkių sodas“ (194) ir „Ozo gama“ Kalvarijų g. (151). Dar dviejuose projektuose, kurie bus paskelbti vėliau, planuojama pateikti atitinkamai 175 ir 109 butus.

Dar 30 mln. eur įmonė yra numačiusi skirti komerciniam projektui užsienyje. Pasak Arvydo Avulio, „Hanner“ valdybos pirmininko, tai nebus projektas įmonei gerai pažįstamoje Rygoje.

2020 metų investicijos ir rezultatai

2020 metais „Hanner“ iš viso investavo 52,2 mln. eurų į plėtojamus gyvenamuosius ir komercinius projektus.

Nepaisant pandemijos, įmonė per 2020 metų laikotarpį Lietuvoje pardavė 460 būstų – daugiausiai tarp NT rinkos plėtotojų trečius metus iš eilės.

Daugiau informacijos, taip pat interviu su valdybos pirmininku A. Avuliu, rasite „Verslo Žinių“ straipsnyje: SPAUSTI ČIA

Informuojame, jog šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Daugiau apie slapukus skaitykite čia. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.