2017 metais „Hanner“ investuos 85 milijonus eurų

Investicijų į nekilnojamąjį turtą (NT) bendrovė „Hanner“ 2017 metais į NT projektų plėtrą investuos 85 mln. eurų. Lietuvoje bendrovė šiemet planuoja investuoti 38,4 mln. eurų, o likusi suma bus skirta projektų plėtrai Latvijoje ir Rumunijoje. 2016 metais „Hanner“ Lietuvoje investavo 22 mln. eurų.

2017 metais į butų Vilniuje statybas „Hanner“ ketina investuoti 21,2 mln. eurų. Šiemet bendrovė užbaigs projektų „Pilies apartamentai“, „B23“ pirmojo etapo ir „Žvėryno namų“ ketvirtojo etapo statybas. Šiais metais bus pradėtos paskutiniojo, penktojo, „Žvėryno namų“ etapo bei antrojo „B23“ etapo statybos.

Kompanija pirkėjams taip pat pristatys naują gyvenamąjį projektą centrinėje Vilniaus dalyje, Rinktinės gatvėje į kurio statybas numatoma investuoti 3,7 mln. eurų. Į dar vieno naujo projekto, ekonominiame segmente, plėtrą „Hanner“ šiemet planuoja investuoti 2,5 mln. eurų.

„Lietuvos rinką pažįstame geriausiai, norėtume čia investuoti daugiau, tačiau dėl padidėjusių biurokratinių trukdžių šiemet Lietuvoje investicijos bus mažesnės nei užsienyje. Tikimės, kad šie trukdžiai yra laikini ir ateityje galėsime didinti investicijų kiekį Lietuvoje“, – teigia Arvydas Avulis, „Hanner“ valdybos pirmininkas.

Komercinių projektų Vilniuje plėtrai „Hanner“ šiemet skirs 17,2 mln. eurų. Rinktinės ir Šeimyniškių gatvių kampe bus pradėtos naujo verslo centro statybos, tęsiamos Rinktinės gatvėje statomo „Courtyard by Marriott“ viešbučio statybos ir užbaigtas biurų įrengimas pagal nuomininkų poreikius verslo centre City.

2017 metais investicijų apimtis Latvijoje ir Rumunijoje „Hanner“ didins iki 46,5 mln. eurų.

Informuojame, jog šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Daugiau apie slapukus skaitykite čia. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.